top of page

Linea d.o.o.

Projektovanje i opremanje ugostiteljskih objekata
Naša filozofija


Vodeći se isključivo znanjem na prvom mjestu; naš tim se sastoji od visokoobrazovanog kadra koji koristeći svoja stručna i praktična znanja na cjelokupnom području djelovanja, omogućuje našem klijentu najveću sigurnost kupovine. 

Veliki broj obaveza i zadataka koji se nameće pred naše klijente; traži od nas jednostavan i praktičan pristup, sa velikim brojem korisnih informacija, koje su na kraju zapakovane u jednostavan i svima razumljiv projekat. Naravno, poštivajući pravila struke.
 

Dugoročno prisutstvo na tržištu svih učesnika tima, te svakodnevan kontakt sa novim i postojećim situacijama, ulijeva puno povjerenje preduzeća sa velikim iskustvom. Možda i najvećim.

Prodajni program


U našem prodajnom programu nalaze se proizvodi različitih dobavljača širom Evrope, jer svojim kupcima nastojimo osigurati najbolju kvalitetu uz najpristupačniju cijenu. 

 

Proizvodi koje nudimo biramo na osnovu više kriterija. Prvenstveno moraju udovoljavati najvišim evropskim standardima, a uvažavamo također i usmenu predaju i komentare našeg kupca koji nastaju nakon ugradnje i prilikom korištenja same opreme. 

O nama


Linea d.o.o. je preduzeće sa sjedištem u Banja Luci, član Linea flexio grupe, a čini ga tim eksperata na području opremanja objekata profesionalnom opremom.

Linea grupa djeluje na području Njemačke, Austrije, Slovenije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine

 

U svom širokom aspektu poslovanja nudimo svojim klijentima mogućnost opremanja i jedinstvenog uređenja svih ugostiteljskih objekata.  

 

Naš cilj je osigurati vrhunsku funkcionalnost i zadovoljstvo kvalitetom ugostiteljske opreme uz stručnu montažu i pouzdanu brigu u budućnosti

bottom of page